Ocak 22, 2018
Fen - Edebiyat Fakültesi - Matematik Bölümü Ar. Gör. Kadrosu Sınav Sonuç Duyurusunu PDF olarak görüntülemek için tıklayınız.
Ocak 15, 2018
Eğitim Fakültesi - Yabancı Diller Böl. Ar. Gör. Kadrosu Sınav Sonuç Duyurusunu PDF olarak görüntülemek için tıklayınız.
Ocak 09, 2018
Fen-Edebiyat Fakültesi  - Matematik Böl. Araştırma Görevlisi Kadrosu Ön Değerlendirme Sonuç Duyurusunu PDF olarak görüntülemek için tıklayınız.
Ocak 05, 2018
Eğitim Fakültesi  - Yabancı Diller Bölümü (İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı) Araştırma Görevlisi Kadrosu Ön Değerlendirme Sonuç Duyurusunu PDF olarak görüntülemek için tıklayınız.
Aralık 08, 2017
Mühendislik Fakültesi - Bilgisayar Mühendisliği Böl. Ar. Gör. Kadrosu Sınav Sonuç Duyurusunu PDF olarak görüntülemek için tıklayınız.
Kasım 24, 2017
Mühendislik Fakültesi  - Bilgisayar Müh. Böl. Araştırma Görevlisi Kadrosu Ön Değerlendirme Sonuç Duyurusunu PDF olarak görüntülemek için tıklayınız.
Ekim 23, 2017
7 Haftalık Intermediate kuru Konuşma Sınavı öğrenci listeleri için linke tıklayınız.
Ekim 18, 2017
Detaylı bilgi için linke tıklayınız.
Eylül 19, 2017
2017-2018 Güz Yarıyılında aramıza yeni katılan uluslararası öğrencilerimiz için 14.09.2017 tarihinde oryantasyon programı gerçekleştirilmiştir. Üniversitemiz İktisadi&İdari Bilimler Fakültesi Dekan'ı Prof. Dr. Aslıhan Salih'in açış konuşması ile başlayan oryantasyon programı, daha sonra...

Sayfalar